Ouderenjournaal

Home » Maatschappij » Ouderenjournaal

Een groep doorgewinterde journalisten werkt dagelijks aan de verversing van het nieuws voor ouderen. Zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Zij vertellen wat het nieuws voor u betekent.

U staat tenslotte midden in het leven, u wilt weten wat er in de wereld te koop is, maar u kunt bij de bekende nieuwskanalen niet of slechts mondjesmaat onderwerpen vinden die u wérkelijk aangaan. Op Ouderenjournaal.nl kunt u dat wel. Elke dag opnieuw.

Aan de site werken ook aansprekende columnisten mee. Zij houden u een spiegel voor, maken u aan het glimlachen of leggen de vinger op de wond. Het Ouderenjournaal is gratis toegankelijk en is in het najaar van 2013 gestart.

Missie
Het Ouderenjournaal brengt – gebruik makend van diverse journalistieke vormen – nieuws, achtergronden, opinie en informatie en richt zich daarbij specifiek op de leef- en denkwereld van 55-plussers. De site werkt daarbij vanuit een onafhankelijke positie: zowel politiek, geloof of anderszins. De oudere (55-plusser) wordt zowel landelijk als provinciaal geïnformeerd.

Visie
Dagelijks het relevante nieuws brengen, waarbij de focus ligt op het nieuws voor ouderen. Uitgangspunt is dat van het landelijk nieuws ongeveer een derde specifiek van belang moet zijn voor de doelgroep en dat van het provinciale nieuws dat circa twee derde is. Het overige nieuws is algemeen nieuws, dat voor iedereen – dus ook voor ouderen – van belang is.


Clemens Otto Maatschappij Geen reacties
+ een+ twee+ drie+ vier+ vijf
Loading...

Ouderenjournaal
  • Ouderenjournaal op Twitter
  • Ouderenjournaal op Facebook
  • Ouderenjournaal op Linkedin

Recente updates van Ouderenjournaal


Trefwoorden: , , , ,

Plaats een Reactie