Office Sales – kantoorartikelen

Home » Webwinkelen » Office Sales – kantoorartikelen

Heeft ruim 30 jaar ervaring in het juist adviseren en realiseren van de juiste producten voor op uw kantoor- of thuiswerkplek. In onze uitgebreide webshop staan niet alleen gewone kantoorartikelen maar ook heel veel specialistische machines.

De betere webshop voor kantoorartikelen en kantoormachines. Voordelig, betrouwbaar en meer dan 50.000 artikelen in het assortiment. Snelle levering, alleen de allerbeste en betrouwbaarste merken. Specialist in papiervernietigers en inbindmachines, de grootste in professionele lamineermachines. Alleen de Sterkse merken: Albyco, Retail POS, Regur, Carrymate, HSM, Renz, El-Casco, Sitmatic, Holix, Samsung, Ceha Europe, De Raat, etc.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij zijn een Kantoorvakhandel / Kantoorspecialist en zijn gevestigd in Oud-Beijerland, met een eigen showroom en een groot magazijn, kunnen wij elke klant direct helpen. Hebben we het niet op voorraad dan heeft u het de andere dag in huis! Daarnaast hebben we verschillende webshops waaronder onze trots: Office-Sales.nl

Dit is een webshop die niet alleen gewone kantoorartikelen verkoopt maar vooral specialistische machines. Laat ons weten wat u zoekt en bij ons krijgt u het juiste advies wat voor u geschikt is voor kantoor- of thuiswerkplek. Wij hebben niet voor niets al ruim 30 jaar ervaring en die willen we graag met u delen.

Wij streven ernaar om alles wat op kantoorgebied mogelijk is voor u te leveren of te regelen. Tegen een Scherpe Prijs met een Top Service. Wilt u meer informatie of twijfelt u over het artikel, neem dan contact met ons op.


will Webwinkelen Geen reacties
+ een+ twee+ drie+ vier+ vijf
Loading...

Office Sales
  • Office Sales
  • Langeweg 5d
  • 3261 LJ
  • Oud-Beijerland
  • Telefoon: 0186-613956
  • Website: www.office-sales.nl

Trefwoorden: ,

Plaats een Reactie