Mediation Scheidingen

Home » Maatschappij » Recht » Mediation Scheidingen

U wilt een soepele en snelle echtscheiding, tegen lage kosten? Onze mediators en echtscheidingspecialisten zorgen hiervoor, een advocaat heeft u niet nodig!

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring bij de begeleiding en afwikkeling van (v)echtscheidingen. Door deze kennis en onze kantoren door heel Nederland kunnen de kosten voor u laag blijven.

Wilt u alleen scheiden, omdat u niet meer goed met elkaar overweg kunt of door een andere reden? Gaat u nog goed met elkaar om en denkt u samen tot een oplossing te kunnen komen? Wij zorgen voor een echtscheiding op maat. U betaalt hierdoor niet voor zaken die u niet nodig heeft.

Uw scheiding wordt van A tot Z door ons begeleid. Van de eerste gesprekken, via het opstellen van het echtscheidingsconvenant tot het indienen bij de rechtbank door ons eigen advocatenkantoor. Zelf heeft u geen advocaat nodig, waardoor u niet het hoge tarief van een echtscheidingsadvocaat betaalt. De gesprekken kunnen op kantoor, of indien gewenst bij u thuis plaatsvinden.

Neem contact met ons op via het online formulier voor een gratis offerte op maat.

Scheiden met de hulp van een mediator van mediation-scheidingen is op dit moment de goedkoopste manier om te scheiden. Flitsscheidingen anno 2015 zijn helaas niet mogelijk. Hiervoor is een nieuwe wet in behandeling. Zodra flitsscheidingen (hopelijk in de loop van 2016) weer mogelijk zijn, kunt u ook deze via onze website direct aanvragen. Zo heeft u altijd de snelste en goedkoopste oplossing voor uw scheiding.


Paul van Deursen Recht Geen reacties
+ een+ twee+ drie+ vier+ vijf
Loading...

Mediation Scheidingen
  • Mediation Scheidingen op Facebook
  • Mediation Scheidingen op Google+

Trefwoorden: , , , ,

Plaats een Reactie