Dienstencentrum regio Uden en Veghel

Home » Economie » Dienstverlening » Dienstencentrum regio Uden en Veghel

Kringloopcentrum Mariaheide van stichting de banken is eens begonnen als kringloopwinkel maar wordt meer en meer een dienstencentrum voor de regio Uden en Veghel. Wij werken met vrijwilligers maar ook de diverse instanties hebben ons al gevonden om medewerkers te plaatsen.

Bij ons komen veel gebruikte goederen maar ook nieuwe spulletjes binnen. Alles is in goede tot perfecte staat en alles wordt schoongemaakt voor het in de winkel komt. Meubilair, Serviesgoed, Bedden, Boeken, Platen, CD’s, Elektronica, Kleding etc.

Regelmatig hebben wij feest met live muziek en /of theater. Workshops worden ook geregeld gegeven op bv Pimpen van meubels.

Ook zijn wij officieel leerbedrijf en bieden wij ruimte voor re-integratie en sociale activatie.
Werken in een prettige omgeving met goede begeleiding is belangrijk en wij bieden dat allemaal.
Omdat wij ook met scholieren werken (stage) werken wij met vaste prijzen. Alle aankopen worden gescand bij de kassa en er kan dus niet “gehandeld” worden.

Onze doelen als Stichting zijn echt regionaal. Gebleken is dat er echt behoefte is aan hulp. Wij kunnen hulp bieden. Actief en Passief. Dat hebben wij in het verleden reeds veelvuldig laten zien.

Ook hebben wij een uitgebreide koffie tafel waar iedereen bij aan mag schuiven. Zo zien wij dat er diverse mensen dagelijks / wekelijks komen om hun verhaal te vertellen. Vaak is dat ook best emotioneel maar altijd zorgen wij dat ieder met een lach weer huiswaarts keert.

Kom ook eens een bezoek brengen aan onze kringloop. Gezellig!


Alice Dienstverlening Geen reacties
+ een+ twee+ drie+ vier+ vijf
Loading...

Stichting de Banken
  • Stichting de Banken
  • Pastoor van Haarenstraat 52
  • 5464 VH
  • Mariaheide
  • Telefoon: 06-25306256
  • Website: www.stichtingdebanken.nl
  • Stichting de Banken op Twitter
  • Stichting de Banken op Facebook

Trefwoorden: , , , ,

Plaats een Reactie