Bedrijfsadres Amsterdam

Home » Economie » Dienstverlening » Bedrijfsadres Amsterdam

Bedrijfsadres, inschrijfadres, startup-adres of KVK Vestigingsadres nodig?

Bedrijfsadres.amsterdam biedt freelancers, zzp-ers ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van een virtueel adres op verschillende locaties in Amsterdam. Op deze manier bieden wij onze klanten de mogelijkheid om werk en privé gescheiden te houden, de mogelijkheid om vanuit het buitenland een bedrijf te starten of een verhuizing van werklocatie te overbruggen.

“Uw bedrijf (virtueel) KvK vestigen op een van onze mooie locaties in Amsterdam en het adres gebruiken als KvK vestigingsadres, correspondentieadres op uw website, briefpapier en visitekaartjes”.

Dat kan nu makkelijk en voordelig via bedrijfsadres.amsterdam, inclusief het Basispakket Postservice vanaf €49,95 ex. btw per maand. Ook bieden we onze klanten de mogelijkheid om een werkplek te huren inclusief vergaderruimte, WiFi, kopieerapparaat, printer en natuurlijk gratis koffie en thee.

Als startende ondernemer is het van belang dat de dienst of het product dat je gaat aanbieden zo representatief mogelijk wordt geadverteerd.

bedrijfsadres.amsterdam biedt daarom ook betaalbare websites aan. Wij werken met het populaire en gebruiksvriendelijke WordPress systeem!. Hierdoor krijg je de beste tools in handen om zelf eenvoudig je website te onderhouden. Plaats nieuwsberichten, blog-items, pagina’s en links gemakkelijk op iedere gewenste locatie.


bedrijfsadres amsterdam Dienstverlening Geen reacties
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (+1) 5,00/5
Loading...

  • Bedrijfsadres Amsterdam op Twitter
  • Bedrijfsadres Amsterdam op Facebook

Trefwoorden: , , , , , , ,

Plaats een Reactie