123Autoschade

Home » Recreatie » Auto's » 123Autoschade

123Autoschade is een online platform dat particulieren en autoschadeherstelbedrijven bij elkaar brengt. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Natuurlijk is het beter om schade te voorkomen, maar dit lukt helaas niet altijd.

Elke auto is verplicht verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij. Er zijn verschillende verzekeringen waarbij de verzekeraar niet altijd alles vergoed wanneer er schade ontstaat. Het kan zijn dat de schade van de tegenpartij waar je zelf aansprakelijk voor wordt gesteld wel wordt vergoed, maar je eigen autoschade niet. Vaak wordt de keuze dan gemaakt om naar een schadeherstelbedrijf te gaan die in de buurt zit.

Zonder dat je het weet kun je honderden euro’s besparen op je eigen autoschade reparatie. Wanneer je naar één schadeherstelbedrijf gaat, krijg je ook slechts één offerte en dan is het de keuze aan jou of je het daar laat maken of niet.

Hoe kun je nou honderden euro’s op je eigen autoschade besparen? Wanneer je autoschade hebt, kun je een schade opdracht plaatsen op het platform. Zo komt je opdracht 24 uur in een veiling terecht. Op het platform zijn alleen FOCWA geregistreerde schadeherstelbedrijven aangemeld. Zo krijg je 24 uur lang meerdere offertes van professionele schadeherstelbedrijven.

Wanneer de veiling is afgelopen kun je de beste schade deal sluiten, en zo honderden euro’s besparen. Uiteraard kun je op het platform ook terecht voor APK, onderhoud en reparatie.

Bent u een schadeherstelbedrijf, en wilt u meer klanten? Meer omzet, en een betere naamsbekendheid? Dan kunt u gratis en vrijblijvend uw FOCWA geregistreerde schadeherstelbedrijf aanmelden.


123Autoschade Auto's Geen reacties
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5 (+1) 1,00/5
Loading...

123Autoschade
  • 123Autoschade op Twitter
  • 123Autoschade op Facebook
  • 123Autoschade op Google+

Trefwoorden: , , ,

Plaats een Reactie